2011/06/01

Ja elo on kuin kilo kirsikoita, noita onnen tunteen pikku pipanoita (:


Ihanaa, lämpimät kelit palasivat ♥ Kuin tilauksesta! Nyt vain päätetään, että tälläinen keli jatkuu (: Vaikkakin onhan tuolla aika kuuma ratsastaa, joka tuli huomattua tänään.

Frida oli ensimmäisen kokonaisen yönsä ulkona ja olikin hieman väsyneen oloinen kun hain sen tarhasta, voi pikkuista (: Lisäksi se oli vähän kummallisella tuulella, liekö sitten johtunut siitä että totuttelee ulkona olemiseen. Säpsyi kaikkia ihan tuttujakin asioita; sitä kun auto lähti viereiseltä parkkipaikalta ja sitä kun suulissa kuului tuulen humina. Ei kuitenkaan kuin hypähtänyt paikoillaan, joten pistetään väsymyksen piikkiin (;

En tänään juoksutellut Fridaa ennen ratsastusta, kuten yleensä. Ajattelin, että se kuitenkin väsähtää +29'C kelissä sen verran, etten turhaa viitsi ensin väsyttää ennen kunnon treeniä. Niinpä hyppäsin suoraan selkään ja mentiin alkukäynnit selästäkäsin. Ihan hyvin se noinkin sujui (: Frida oli ihan mukava, vaikkakin kyttäili kentän toisessa reunassa rakennuksilta kuuluvia remonttiääniä.


Tehtiin käynnissä ensin perus ympyrätaivutteluja ja pysähdyksiä, kunnes alettiin tekemään varsinaista "tehtävää". Tänään taivuteltiin hieman 3-kaarisella kiemurauralla, joka sujui ihan kivasti (: Frida ei niinkään tykkää kys. harjoituksesta, vaan koittaa aina kovasti luistaa töistä ja puskea sisäpohjetta vastaan mutkissa. Tänään kuitenkin poni toimin suuremmitta ongelmitta, eikä edes kiukutellut (:

Ravissa otettiin ensin kuunteluharjoituksia molempiin suuntiin harjoitusravissa ja kun poni kuunteli apuja otettiin pari kiekkaa kevyttä ravia. Jo "alkuravien" jälkeen Frida oli ihan hikinen, joten pidettiin lepotauko. Tauon tälkeen tehtiin vielä ravissa 3-kaarista kiemuraa, alkuun harjoitusravissa ja sen jälkeen kertaalleen kevyessä ravissa. Frida oli yllättävän kiva, eikä yrittänyt niin pahasti oikoa mutkia ((: Olen todella tyytyväinen Fridaan, koska jaksoi kuitenkin kuunnella apuja ja alkoi toimiakkin, kun en itse välittänyt kyttäilystä ja uskalsin reilusti ratsastaa! Hyvä fiilis jäi, vaikka hirmunen hiki tuli molemmille (:


Tänään ei käytykkään isolla kentällä, kun eilen käytiin (ja tänään oli niin kuuma!), mutta uusiin asioihin jouduttiin silti tottua. Huuhtaisin Fridan ensimmäisen kerran pihalla letkulla, ihan hienosti siinä oli, vaikka ei se pesemisestä tykkääkkään (: Lisäksi opetteli seisomaan tallin edustalla kiinni, ei siinäkään ongelmia (; Hieno Frida!

3 kommenttia:

  1. kiva ratsastus kampetus ;-----------)

    VastaaPoista
  2. :'D Hah, jep! Mietin, että kehtaako näitä ees julkasta täällä, ku on sen verran karun näköstä :DD Mutta minkäs sille voi, että paahtuu jo pienemmästäkin lämmöstä (saatikka +29!)

    VastaaPoista
  3. tää ilma on ihan kidutusta! anyways, fridahan näyttäis menevän jo tosi tosi hyvin noitten kuvienkin perusteella!
    & aika porno toi sun ratsastusvaatetus :D:Dd mut minkäs sille mahtaa tosiaan et ne ridapökät ja takki on vähän sietämättömät kun pitäis vielä jaksaa tehdäkkin jotain.

    VastaaPoista