2011/06/03

Mitä kaikkee kesäkuumalla voikaan harrastaa? (;


UPEAA KESÄÄ KAIKILLE!!! (:

Nyt on sitten kesäloma virallisesti alkanut (♥), tai huomenna täytyy vielä tokarit hakea, mutta kuitenkin (: Fridakin pääsi tänään laiduntamaan Akun kanssa ekaa kertaa yhdessä ja saa viettää viikonloppuloman, kun itsekkin tahdon hieman lomaa.

Tämä viikko ollaan otettu suhteellisen rennosti, ollaan tehty paljon maastakäsin ja itse asiassa ollaan ratsastettu vain kerran (siitä postailinkin jo keskiviikkona). Torstaina poni pääsi taas irtohyppelemään, vähän huonommin tuloksin kuin viimeksi, ja tänään vain tehtiin hieman juoksuttelutehtäviä. No ehkä jaksan maanantaina mennä tallille ja hieman ryhdistäytyä, toisaalta kyllä nyt kesän kunniaksi pitää vähän lomailla (;


Eilen tosiaan Fridalla oli hyppäri, jota ennen juoksuttelin ihan normaalisti. Kaikki sujuikin ihan hyvin juoksutukseen asti. Hyppääminen ei vain olisi innostanut sitten yhtään Fridaa, se ei suostunut menemään ikinä siihen suuntaan mihin pyysin ja muutenkin tuntui kiukuttelevan. Taisi olla känkkäränkkä kylässä? Lisäksi kun talutin sitä "kujaan", ryntäsikin toiseen suuntaan ja suunnilleen pukitti kasvoille. On tehnyt tuota ennenkin silloin kun eivät työt kinnosta, mutta sanompahan vain että ärsyttävä tapa! Saatiin kuitenkin otettua myös hyviä lähestymisiä ja loppujen lopuksi; Frida hyppäsi ihan nätisti silloin kuin suostui hyppäämään (:

Otettiin molempiin suuntiin kolmea pystyä noin 6m väleillä, joista kaksi ensimmäistä olivat minimaalisia (20--->40) ja kolmas hieman korkeampi (minua vähän yli polveen, oiskohan ollut noin 60cm?). Frida kylläkin pomppi näitä aina ihan väärässä järjestyksessä; eli ensin korkeimman ja sitten matalat. Arvatkaapa ärsyttikö? No, ei aina siltäkään voi vaatia täydellisyyttä (; Ihan hyvin se kuitenkin hyppäsi, että nyt vain sitä rutiinia ja kunnioitusta.


Tänään tosiaan vain juoksutin käynti ravi siirtymisiä, koitan nyt liinassa työstää paljon siirtymisiä, jotta saadaan Frida polkemaan paremmin alleen ja toki niitä olisi tarkoitus alkaa tehdä selästäkäsinkin (: Poni toimi oikein hienosti ja kuunteli upeasti ääniapuja, vaikkakin oli hieman laiska tahmatassu.

Liikutuksen jälkeen vietiin Aku ja Frida samalle laitumelle. Fridaa ei olisi tippaakaan kiinnostanut Akun puuhailut, 'Syöminen on paljon tärkeämpää!' Akua sen sijaan hieman Frida -tyttönen kiinnostikin. Kertaakaan eivät ottaneet yhteen, lähinnä Aku jahtasi (/yritti mennä Fridan lähelle) Fridaa ja Frida tuimasti osoitti, että ei kiitos. Frida näyttää tällä hetkellä päättävän, ettei hänen lähelle ainakaan vielä tulla, mutta saa nähdä mihin tilanne kehittyy. Toivottavasti Akusta ja Fridasta kehkeytyy loistavat ystävykset (;


8 kommenttia:

  1. minkä ikäne oot ?:D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi3/6/11

    TOSI HYVÄÄ kesää kaikille lukioille ja sulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos samoin, hyvää kesää myös sinne! (:

    VastaaPoista
  4. mä oonki jo ollu kesälomalla yli kuukauden, siis koulusta, mutta onnea vaan sullekkin :Dd

    VastaaPoista
  5. Ihanan kesäisiä nuo laidunkuvat. :) Oon jo hetken lukenu sun blogiasi, kiva seurata teidän edistymistä. :) Hyvää kesää sulle ja Fridalle :)

    VastaaPoista
  6. worryrock, hah kiva, kelpais mullekkin! :D No joo, oon hirmu ilonen kun loma alko - ei sillä niin väliä milloin (;

    Anna, voi kiitos! (: Laidunkuvista kiitokset kuuluvat äipälleni. Hyvää kesää myös sulle ja ihanaa kuulla, että joku jaksaa meidän blogia seurailla (:

    VastaaPoista