2011/06/14

Yksi pieni elefantti marssi näin


Heipähei! (: Tänään oli ihan uskomaton päivä Fridan kanssa, vaikka alkuun vaikuttikin hieman epävarmalta. Laitsalta hakiessa poni oli jälleen hieman säpsy ja kun lähdettiin talsimaan isolle kentälle, oli ilmassa edelleen jännittyneisyyttä. Päätin kuitenkin toteuttaa meidän suunnitelmat ja aloittaa juoksutuksen isolla kentällä.




Aluksi oli toki kumpparit kiinni rauhoittelemassa ponia ja ne tuntuivat auttavankin. Tai sitten poni rauhottui muuten todella nopeasti ja rentoutui lähes täysin. Ei ollut enää yhtään jännittynyt, eikä tuijotellutkaan pahemmin. Lisäksi kuunteli hyvin apujani ja oli koko ajan hallinnassa (: Tehtiin ensin piuhajumppaa (alkukäyntien jälkeen toki) molempiin suuntiin sekä käynnissä että ravissa, paljon siirtymisiä yms. Frida oli tosiaan jo tässä vaiheessa tosi hieno ((:




Tämän jälkeen halusin kokeilla miten Frida liikkuu ilman piuhoja, siispä napsasin ne pois. Frida oli oikein rento ilman niitäkin! Kuunteli edelleen hyvin, eikä sinkoillut ollenkaan edes ravissa. Niinpä päätin kokeilla vähän rajoja ja pyysin ponin laukkaan. WAU!!! Se nosti laukat todella pienestä avusta ja kaahottamisesta ei ollut tietoakaan! Olen todella tyytyväinen tammuskaan (: Nyt nimittäin voidaan alkaa treenaamaan kunnolla laukkaa liinassa, jotta saadaan se sujuvaksi jolloin voidaan alkaa työstämään sitä myös selästäkäsin. Hihhih, Frida oli tosiaan ihan super laukkapätkienkin ajan, eikä minulla ole mitään valitettavaa d:




Lopeteltiin siis laukan jälkeen eteen alas ravilla ja tepsuteltiin sitten takaisin tallille. Frida sai toki hurjasti kehuja ja pusuja hienosta käyttäytymisestään (; Tallille päästyämme lykättiin mömmöt nenän eteen ja lykkäsin jalkoihin jääpussit viilentämään. Juteltiin tosiaan valkun kanssa noista Fridan mininesteistäkin ja hänkin tuumasi, ettei kannata huolestua kun ei vaikuta mihinkään (eivätkä kuumota). Nyt kuitenkin seuraillaan tilannetta ja kylmentelen jalat tästä huolimatta. Tänään muuten nesteet olivat HUOMATTAVASTI vähentyneet, etusissa ei juuri yhtään ja takasissakin erittäin vähän (: Kylmäilyn jälkeen Frida pääsikin sitten takaisin laitsalle mutustelemaan.


2 kommenttia:

  1. Oijoi hyvä että menee hyvin! Ihana varsinki toi eka kuva :--3

    VastaaPoista
  2. worryrock, kiitos (: Toivottavasti Frida jaksaa jatkossakin olla kiva :DD

    VastaaPoista