2011/06/25

Jos metsään haluat mennä nyt... ♫ ♪



Frida on "hieman" paisunut :D

Niin takulla yllätyt!
Kuten tästä voi aavistaa, oli tänään meillä luvassa harjuilu päivä. Miten tässä nyt näin kävi? Meidän piti käydä noin kerran viikossa tai joka toinen viikko totuttelemassa maastoiluun, mutta tämä on jo toinen kerta tällä viikolla :D Pakko sanoa, että tämäkin taluttelukerta sujui oikein mukavissa merkeissä.

Frida käyttäytyi koko reissun oikein mallikkaasti, eikä mistään säpsyilty. Käytiin siis tällä kertaa äipän kanssa taluttelemassa aika pitkäänkin ponia harjun montussa. Kiipeiltiin hieman ylämäkiä ja tutkittiin paikkoja (: Otettiimpa tälläkin kertaa parit pätkät ravia, itse asiassa ensimmäiset jo hiekkatiellä ennen harjulle pääsemistä. Frida osoittautui tänään oikein lupsakaksi ja ihanaksi ♥



Oli todella rentouttavaa lampsia hiljaisuuden keskellä rauhallisen ponin kanssa, kun ei yhtään tarvinnut pelätä, että kohta se sinkoaa jonnekkin. Hyvillä mielin siis lähdettiin kohti kotia ja käytiin vielä isolla kentällä hölköttelemässä hetki liinan päässä. Juoksutuskin sujui kivasti, vaikka isolla kentällä piti hieman tuijotella, kummallista kyllä. Kotiin päästiin kuitenkin rauhallisesti ja isolla kentälläkin todettiin, että ei se yksi kulma niin kauhea ollutkaan.

Nyt siis vain aloitellaan maastoilua myös pikku hiljaa selästä käsin ja muistetaan käydä aina välillä isollakin kentällä (: Tehtävää siis olisi enemmän mitä aikaakaan ja kaiken lisäksi Fridalla alkaa kohta viikon lomakin, kun lähden ratsatusleirille... No otetaan ihan rauhassa nyt ja leirin jälkeen palaillaan normaaliin treenaukseen (: Täytyyhän tässä ottaa sekin huomioon, että kiipeily on suhteessa rankkaa varsinkin kun pepussa ei ole ollenkaan lihaksia, rauhassa siis edetään tämänkin asian suhteen. Huomenna onkin ponilla vapaapäivä (:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti